ورود نقطه ای ملخ به شالیزارهای تالش

مدیر جهاد کشاورزی تالش از ورود نقطه ای ملخ آسیایی به شالیزارهای این شهرستان و اقدام به مبارزه و سم پاشی علیه این آفت خبر داد.
سید علی موسوی روز یکشنبه اظهار کرد: این نوع ملخ از نوع آسیایی و بومی حاشیه دریای خزر است و در پی شیوع آن در نقاطی از مزارع برنج تالش، تیمهای نظارت و پیشگیری در مراکز خدمات جهاد کشاورزی این شهرستان فعال شده است.
وی ادامه داد: جهت جلوگیری از شیوع آفت به مزارع دیگر، نقاط آلوده با استفاده از سموم حشره کش سمپاشی شد و خسارت وارده کم است.
وی افزود: تالش ۱۶ هزار هکتار شالیزار و ۲۵ هزار شالیکار دارد و در کل در ۲۷ هزار هکتار اراضی قابل کشت این شهرستان، ۳۰ هزار بهره بردار به کشت و زرع مشغول هستند.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در بخشهای مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰